Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 64 g
Alternative recipes
Meringue classique
3h 25min
Foie gras farci aux figues
24h
Foie gras de canard
72h
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Île flottante au foie gras
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Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
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Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
Mijoté de lotte aux épices
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Bouchées aux saint-jacques
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Rôti de porc aux herbes et jambon
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Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Iles flottantes
1h