Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de rhubarbe, nettoyée
- 125 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 c. à café de cassonade
- 140 g de cassonade
- 130 g de farine de blé
- 3 œufs
- 80 g de lait
- ½ citron jaune non traité, le zeste et le jus
- 60 g d'amandes effilées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2024 kJ / 485 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2sa 30 dk
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Tarte amandine aux cerises
2sa 30 dk
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 min
Tarte à la rhubarbe
1h
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1sa 15 dk
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3 godz. 40 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1sa 15 dk
Tarte pomme-rhubarbe
1 Std. 20 Min
Cake moelleux à la rhubarbe
1h 40min