Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2 cm)
- 270 g de sucre en poudre
- 160 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 60 g de lait ribot
- 4 œufs
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1685.8 kJ / 400.2 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 48.5 g
- Fat
- 20.1 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 min
Tarte à la rhubarbe et pain d'épices
1h 10min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 min
Tarte à la rhubarbe
1h
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1h 15 min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Trifle à la rhubarbe
2h 45 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15 min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min