Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2 cm)
- 270 g de sucre en poudre
- 160 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 60 g de lait ribot
- 4 œufs
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1685.8 kJ / 400.2 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 48.5 g
- Fat
- 20.1 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2hod. 10min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1 Std.
Carrés tendres fraise-rhubarbe
4h
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Clafoutis à la rhubarbe
55 dk
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 dk
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 dk
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min