Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de fromage de chèvre sec, coupé en morceaux
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de beurre mou, en morceaux
- 1 œuf
- 150 g de farine
- 1 c. à café rase de levure chimique (½ sachet)
- 60 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 511 kJ / 123 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Biscuits au comté
1 Std.
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Muffins pomme-camembert
55min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 Min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1小时 20 分钟
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 Min