Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de fromage de chèvre sec, coupé en morceaux
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de beurre mou, en morceaux
- 1 œuf
- 150 g de farine
- 1 c. à café rase de levure chimique (½ sachet)
- 60 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 511 kJ / 123 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 10 g
Alternative recipes
Cannelés au jambon
13h
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 dk
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1 Std. 20 Min
Biscuits au comté
1h
Petits cakes courgette-chorizo
1 godz. 5 min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 dk
Cake caprese aux tomates confites
1sa 30 dk
Minicakes au pesto et aux pignons
40min
Navettes salées au thym
35min