Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de comté, coupé en dés de 3 cm
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de farine
- 1 œuf
- 3 c. à soupe d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Cannelés au jambon
13 Std.
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 Min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Biscuits apéritif crème et oignon
1 Std. 30 Min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1 Std. 20 Min
Cookies aux olives et au chèvre
30 Min
Sablés à l'emmental et au carvi
2h 20min
Sablés au pesto et au parmesan
35 Min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min