Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de comté, coupé en dés de 3 cm
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 250 g de farine
- 1 œuf
- 3 c. à soupe d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Sablés au pesto et au parmesan
35 Min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 Min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20 min.
Cookies aux olives et au chèvre
30 Min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Sablés à l'emmental et au carvi
2sa 20 dk
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 Min
Cake aux 3 fromages
50 Min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.
Biscuits apéritif crème et oignon
1 Std. 30 Min