Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de gros sel
- 15 g de sucre en poudre
- 1 filet mignon de porc (500-600 g env)
Le jour même
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de poivre blanc en grains
- 1 c. à café de baies roses
- 4 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 394.5 kJ / 93.8 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Tartinade de chorizo
5 dk
Nougat de Montélimar
3h 30 min
Tartinade jambon-œuf
35 min
Minicannelés au chorizo
12 godz.
Foie gras de canard
72h
Magret de canard séché aux épices
360h
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 godz. 45 min
Délice de foies au riesling
2h 50 min
Préfou au beurre aillé
3h
Rillettes de canard
2sa 30 dk
Foie gras sous-vide
72h
Rillettes de porc tradition
12 godz.