Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 500 g de gros sel
- 15 g de sucre en poudre
- 1 filet mignon de porc (500-600 g env)
Le jour même
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de poivre blanc en grains
- 1 c. à café de baies roses
- 4 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 394.5 kJ / 93.8 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 0.9 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras de canard
72h
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Rillettes de lapin
12j
Rillettes de porc tradition
12j
Rillettes allégées de poulet au curry
1 Std. 5 Min
Magret de canard séché aux épices
360h
Terrine de saumon à tartiner
3 Std.
Tartinade de thon et chorizo
50min
Tartinade jambon-œuf
35min
Tartinade au thon
10 min
Tartinade de chorizo
5 menit