Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 200 g de farine de blé semi-complet
- 10 g d'huile d'olive, 4 c. à soupe, 1 filet et un peu pour la saladier
- ½ c. à café de sel
- 4 gros oignons, coupés en quatre
- du poivre moulu
- 2 c. à café de thym frais
- 50 g d'olives noires
- 1 boîte de filets d'anchois à l'huile
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Aïoli traditionnel
10min
Oreillettes
3h 40min
Navettes au zeste d'orange
1h 35min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Sauce rouille
10min
Rouille
10min
Tian aux anchois, olives et romarin
1小时 20 分钟
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Pissaladière
3 Std.
Pissaladière
3 Std.
Panisses marseillaises
3 Std.