Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 200 g de farine de blé semi-complet
- 10 g d'huile d'olive, 4 c. à soupe, 1 filet et un peu pour la saladier
- ½ c. à café de sel
- 4 gros oignons, coupés en quatre
- du poivre moulu
- 2 c. à café de thym frais
- 50 g d'olives noires
- 1 boîte de filets d'anchois à l'huile
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Soupe au pistou
40 min
Tapenade
10 min
Aïoli traditionnel
10 min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 godz. 15 min
Pissaladière
3 godz.
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Oreillettes
3h 40min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2 godz. 30 min
Pissaladière
3 godz.
Pompes à l'huile
3 godz.
Anchoïade
15 min