Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le sirop
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de framboises fraîches
La charlotte
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 400 g de fromage blanc nature au lait de chèvre
- 400 g de framboises fraîches
- 24 biscuits à la cuillère
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1396 kJ / 329 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 57.7 g
- Fat
- 7.5 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche pistache-framboise
2 godz. 15 min
Bavarois litchis-framboises
4 Std.
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Bavarois griotte-pistache
6u. 30min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3u. 25min
Verrines aux fraises de saison
1 Std. 30 Min
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Cheesecake framboises
5 Std.
Charlotte aux fraises
12h 30min
Le rose-framboise
5 Std.
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min