Bûche aux épices façon tatin
TM5 TM31 TM6

Bûche aux épices façon tatin

4.1 (64 ratings)

Ingredients

Le biscuit

  • 4 œufs
  • 120 g de sucre roux
  • 70 g de farine de blé
  • 30 g de fécule de maïs
  • 1 c. à café d'épices à pain d'épices

La garniture

  • 4 pommes (450 g)
  • 850 g de pommes
  • 70 g de sucre roux
  • 40 g de beurre, coupé en morceaux

Le sirop

  • 100 g de sirop d'érable
  • 100 g d'eau
  • 2 c. à soupe de calvados

Nutrition
per 1 part
Calories
1402 kJ / 331 kcal
Protein
4.8 g
Carbohydrates
60.4 g
Fat
7.6 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes