Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 pâtes feuilletées maison
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 1 jaune d'œuf, et un peu d'eau pour la dorure
- 35 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 4 brins de persil frais
- 1 pincée de sel
- 120 g de beurre, mou
- 40 escargots, préalablement cuits
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 311 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45 min
Orange givrée
12h
Foie gras de canard
72 Std.
Petits choux aux escargots
1h 20min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Sphère chocolat-mandarine
12h
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Bouchées boudin-pomme
1 godz. 30 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 Min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min