Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 pâtes feuilletées maison
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 1 jaune d'œuf, et un peu d'eau pour la dorure
- 35 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 4 brins de persil frais
- 1 pincée de sel
- 120 g de beurre, mou
- 40 escargots, préalablement cuits
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 311 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Petits choux au saumon fumé
1 Std. 10 Min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Pommes duchesse
1h
Terrine de poisson
1h
Petits choux aux escargots
1h 20min
Petits choux aux champignons
1 Std. 25 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min
Nage de crustacés au champagne
1h 5min