Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 pâtes feuilletées maison
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 1 jaune d'œuf, et un peu d'eau pour la dorure
- 35 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 4 brins de persil frais
- 1 pincée de sel
- 120 g de beurre, mou
- 40 escargots, préalablement cuits
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 311 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Beurre d'escargot
10 dk
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2sa 45 dk
Foie gras de canard
72sa
Mousse de foie de volaille au porto
72sa
Eclairs saumon-Passion
2h
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Pâté en croûte
7h 45min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Petits choux aux escargots
1h 20 min.
Opéra de foie gras
24h