Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 pâtes feuilletées maison
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 1 jaune d'œuf, et un peu d'eau pour la dorure
- 35 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 4 brins de persil frais
- 1 pincée de sel
- 120 g de beurre, mou
- 40 escargots, préalablement cuits
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 311 kJ / 75 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Eclairs mimosa au jambon sec
1u. 15min
Foie gras de canard
72 godz.
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Pâté en croûte
7h 45min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30 min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15 min
Verrines à l'italienne
3 godz. 25 min