Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 12.3 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Crème brûlée aux pralines roses
3 godz. 15 min
Mousse à l'abricot
3h 30 min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse de kiwi
2h 15min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15min
Mousse à la mûre
10 min
Fraîcheur de yaourt
5 min
Crème fraise rhubarbe
1 godz. 30 min