Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 12.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Gâteau magique au citron
3 godz. 15 min
Confiture tomate-vanille
1h
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Mousse glacée à la menthe
12 Std.
Fraîcheur de nectarine
25 min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Mousse à l'abricot
3h 30min
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min