Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g d'abricots frais très mûrs, coupés en deux et dénoyautés
- 20 g de jus de citron
- 2 blancs d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 12.3 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse à l'abricot
3sa 30 dk
Mousse aux pommes
40 Min
Gratin de clémentine
30 Min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Mousse aux nectarines
2sa 45 dk
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Mousse citron vert-basilic
2 Std. 30 Min
Mousse d'abricot aux amandes
No ratings
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min
Mousse glacée à la menthe
12 Std.