Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Crème anglaise à l'orange
1h
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Mousse à l'avocat
15 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 min
Sabayon au citron
15 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Sauce au cidre
20 Min