Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Dip d'asperges blanches
15 Min
Soupe à la réglisse
15 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3 Std. 30 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 godz.
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Bavarois d'asperge
15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min