Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 - 10 feuilles de menthe fraîche, et quelques-unes pour la finition
- 500 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 250 g de petits pois frais, écossés
- 3 œufs
- 80 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 311 kJ / 74 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 4.5 g
- Fat
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho de betterave
10min
Muffins pistou-pistache
40min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Verrines "toutes vertes"
30min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Tarte aux crudités
2 godz. 50 min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Flan d'épinard
45min
Flan d'aubergine
1h