Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de lait demi-écrémé
- 40 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
-
½
dose de safran en poudre
or 1 pistil de safran - 100 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 300 g d'oreillons de pêche au sirop
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 495 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 23.3 g
- Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse au chocolat magique
15 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 min
Tartinade de champignons amande-muscade
20 Min
Verrine exotique
5 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Sabayon au cidre
15 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Chutney aux raisins
25 min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min