Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de beurre demi-sel
- 6 œufs
- 1 c. à soupe d'eau-de-vie de cidre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 8 crevettes cuites, décortiquées et détaillées en dés (1 cm)
- 8 craquelins moyens
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 655 kJ / 157 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Carbohydrates
- 6.8 g
- Fat
- 8.9 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 godz. 30 min
Cocktail Spritz aux agrumes
12h
Cocktail Premier Empire
10 min
Cotriade
1 godz.
Nage de saint-jacques
1h 20min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Tartines scandinaves
10 min
Marmite aux palourdes
1 godz. 50 min
Sorbet Cuba libre
4h 50min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min
Janvier - Roulés de poireau au risotto de saumon
1 godz. 10 min