Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalote, coupée en deux
- 3 brins de persil frais
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 200 g de lait ribot
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 filets de maquereaux fumés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 5.7 g
In Collections
Alternative recipes
Verrines printanières
25min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Verrine saumon-endive
10min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25min
Verrines estivales
12h
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Verrines "toutes vertes"
30 Min
Champignons farcis
45 Min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 godz. 30 min