Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité, la moitié du zeste et le jus
- 150 g d'eau
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles (5 mm env.)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 534 kJ / 127 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Carbohydrates
- 19.4 g
- Fat
- 4.6 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 Std. 15 Min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30min
Tartines de sardine au chèvre frais
10 min
Bavarois d'asperge
15 min
Verrine saumon-endive
10 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
Rillettes de poisson blanc
55 min
Crème de roquette au chèvre
30min
Clémentine farcie au crabe
20min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 godz. 30 min