Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 citron jaune non traité, la moitié du zeste et le jus
- 150 g d'eau
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles (5 mm env.)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 534 kJ / 127 kcal
- Protein
- 0.8 g
- Carbohydrates
- 19.4 g
- Fat
- 4.6 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Tuiles au fromage
15 Min
Petits sablés au pesto rosso
2 Std.
Champignons farcis
55min
Olivettes
1 Std. 45 Min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 Min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55min
Gougères aux champignons de Paris
1 Std. 30 Min
Carottes parfumées
5 Min