Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 pêches blanches ou jaunes, coupées en huit
- 100 g de fraises, coupées en quartiers
- 100 g de framboises fraîches
- 4 c. à café de sucre roux
- 4 - 8 feuilles de basilic frais, et réserver la tige coupée en deux dans la longueur
- 400 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 517 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 27.3 g
- Fat
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Soupe ananas-litchi
10 Min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Tartelettes aux pêches et à lavande
40 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Pavlova mangue-kiwi
4 godz. 10 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Mille-feuille de fruits rouges
30 Min