Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 450 g de miel de châtaigner
- 2 c. à soupe rases d'épices à pain d'épices
- 300 g de farine de seigle
- 150 g de farine T45
- 1 pincée de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 30 g de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 751.3 kJ / 179.6 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 37.9 g
- Fat
- 2.6 g
- Saturated Fat
- 0.7 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 140.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Pain d'épices
1h 15min
Sablés de Pâques
1h 30min
Stollen
3h 45min
Far breton aux pruneaux
1h
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Berawecka d'Alsace
3h
Cake aux fruits confits
4 Std. 30 Min
Cannelés à la fleur d'oranger
14h
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Pain d'épices au miel de châtaignier
2 Std. 20 Min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15min
Petits bonshommes aux épices
1h