Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les fruits secs
- 75 g d'amandes décortiquées
- 75 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 75 g de sucre en poudre
La glace
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de miel
- 25 g de sirop de glucose
- 50 g de canneberges déshydratées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 25 g
Alternative recipes
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Crème brûlée à la cardamome
1h 10min
Crème catalane
4sa 25 dk
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Entremets à la mousse de cassis
12 Std.
Semifreddo (parfait glacé)
9 godz.
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Semifreddo myrtilles et meringues
6h 30min
Opéra
24h
Boule coco-mangue
9 godz.
Le drômois
12 Std. 45 Min
Royal poire-chocolat
1h 10min