Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 130 g de beurre mou
- 130 g de sucre
- 20 g de graines de pavot
- 240 g de farine
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 110 g de poudre d'amande
- 110 g de beurre mou et 10 g pour le moule
- 90 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de farine de blé
- 10 g de liqueur de cerise
- 400 - 500 g de cerises
- 1 c. à soupe de sucre glace, pour le décor
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2694 kJ / 648 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 36 g
Alternative recipes
Tarte aux myrtilles
2h 30min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10min
Cake moelleux à la rhubarbe
1h 40min
Gâteau aux groseilles à maquereau
55 min
Gâteau aux quetsches
45min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Tarte à la rhubarbe
1h
Tarte aux mirabelles
50min
Tartelettes aux quetsches
45min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2 godz.
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min