Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 130 g de beurre mou
- 130 g de sucre
- 20 g de graines de pavot
- 240 g de farine
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 110 g de poudre d'amande
- 110 g de beurre mou et 10 g pour le moule
- 90 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de farine de blé
- 10 g de liqueur de cerise
- 400 - 500 g de cerises
- 1 c. à soupe de sucre glace, pour le décor
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2694 kJ / 648 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 36 g
Alternative recipes
Tarte aux myrtilles
2 godz. 30 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Tarte à la rhubarbe
1hod.
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Tarte aux mirabelles
50 Min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Financiers aux cerises
1hod.
Tartelettes aux quetsches
45 Min
Cake moelleux à la rhubarbe
1 Std. 40 Min