Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte brisée
- 100 g de sucre glace maison
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 370 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
La garniture
- 500 g de rhubarbe, coupée en tronçons (1 cm env.)
- 200 g de sucre en poudre
- 500 g de fraises, équeutées
- 50 g de blancs d'œufs (2 blancs)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2269 kJ / 539 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 76.4 g
- Fat
- 22.5 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte à la rhubarbe
1h
Tarte abricot-framboise
1sa 15 dk
Tarte aux mirabelles
50min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2sa 30 dk
Gratin fraise-rhubarbe
25min
Tartelette à la rhubarbe
2 Std. 45 Min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 Std. 35 Min
Tarte tutti frutti à la vanille
3h 20min
Tiramisu fraise rhubarbe
2sa 35 dk
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12 Std.
Tartelettes aux quetsches
45 dk