Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 110 g de lait
- 250 g de farine de blé
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 50 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 1200 g de figues fraîches ou surgelées, coupées en deux
- 30 g de sucre roux
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 865.7 kJ / 205.5 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Carbohydrates
- 34.8 g
- Fat
- 4.7 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Stollen
3 Std. 45 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Tarte aux pommes bouquet de roses
4h 30 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Pain coco aux fruits secs
2 Std. 55 Min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35 Min
Pizza aux pommes et au brie
1 godz. 45 min
Charlotte au pain de mie
2 godz. 30 min
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Tarte aux pommes express
50 Min
Tarte au chèvre et aux oignons
1h 25min
Petites ficelles aux céréales
2 Std. 45 Min