Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de pain blanc rassis
- 20 kumquats confits maison (voir "Conseil(s)")
- 15 g de beurre
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 8 petites escalopes de foie gras de canard cru
- sel
- poivre moulu
- pousses de pourpier
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2487 kJ / 596 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 80 g
In Collections
Alternative recipes
Moules sauce Alfredo
45 Min
Riz au lait, poires pochées et sauce chocolat
1 Std. 20 Min
Smoothie prune et mûre
5 dk
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1hod. 15min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Œufs farcis
30min
Foie gras d'oie à la truffe
72hod.
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1hod. 15min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 Std.
Poivrons marinés
55 Min
Aubergines d'Almagro marinées
96 Std.
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1hod. 15min