Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ c. à café de sel
- 100 g de farine de Kamut® (voir "Conseil(s)")
- 250 g de farine de blé, type 55 et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g d'eau
- 70 g de noisettes décortiquées, concassées grossièrement
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1265 kJ / 302.2 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Carbohydrates
- 45.2 g
- Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 2.7 g
Alternative recipes
Pain aux noix
3sa 15 dk
Pain aux pistaches
3sa 15 dk
Pain aux figues
4sa
Pain à la farine d'épeautre
4sa
Pain de campagne
4sa
Pain aux fruits secs
3 godz. 45 min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain à la châtaigne
2 Std. 55 Min
Pain aux châtaignes
3 godz. 45 min
Baguette tradi'graines
3h 30 min
Pain aux graines
5h
Pains au maïs
3 godz. 20 min