Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ c. à café de sel
- 100 g de farine de Kamut® (voir "Conseil(s)")
- 250 g de farine de blé, type 55 et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g d'eau
- 70 g de noisettes décortiquées, concassées grossièrement
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1265 kJ / 302.2 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Carbohydrates
- 45.2 g
- Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 2.7 g
Alternative recipes
Pain aux graines
5hod.
Pain aux noix
3h 15 min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pains au maïs
3h 20min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain complet ultra-moelleux
2h 15 min
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain de campagne
4 Std.
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain aux pistaches
3h 15 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Baguette tradi'graines
3 Std. 30 Min