Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La détrempe (à faire la veille ou au moins 1 heure à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1478.1 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 45.4 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Cannelés
13 Std. 45 Min
Palets de dame
1h 30min
Pâté périgourdin
48 Std.
Galette au beurre
1h
Gâche vendéenne
3h 20min
Kouign-amann aux bananes et à la vanille
3 Std. 30 Min
Jalousie aux pommes
1 Std. 25 Min
Rillettes de porc et de canard
7h
Sablés bretons
50min
Kig ha farz
1h 15min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3 Std.
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min