Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La détrempe (à faire la veille ou au moins 1 heure à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour le moule
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1478.1 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 45.4 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 1.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 Min
Cannelés
13h 45min
Préfou au beurre aillé
3sa
Crème anglaise
10min
Gâteau nantais
1 Std.
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min
Kouign-amann aux bananes et à la vanille
3 Std. 30 Min
Kig ha farz
1 Std. 15 Min
Kouign-amann
4 Std.
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1sa 10 dk
Gâteau breton aux pruneaux
12h