Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 480 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Opéra
24h
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Calissons d'Aix
24h
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Macarons au chocolat
24h
Meringue classique
3 Std. 25 Min
Tartelette chocolat-citron
4h 50min
Saucisson au chocolat
6h 25min
Pâtes au cacao
48 Std.
Croquant au chocolat
16h 20min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3 Std.
Truffes chocolat-noisette
12 godz.