Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 150 g de caramel au beurre salé
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le jour même
- 30 g de poudre au caramel maison (voir "Conseil(s)")
- 30 g de cacao en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 420.5 kJ / 100.8 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 11.5 g
- Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche glacée litchi, griotte et pistache
12h
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Sangria blanche aux agrumes
10 min
Poudre de caramel
1h
Saucisson au chocolat
6 godz. 25 min
Truffes au chocolat au lait et Passion
2 Std. 25 Min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3h
Poudre au caramel
1h
Biscuits aquarium
1h 45min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13 Std. 15 Min
Massepain parfumé
15min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10min