Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de seigle
-
250
g de farine d'épeautre
or 250 g de farine de blé complet (T110) - graines de lin (facultatif)
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 7542 kJ / 1784 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 354 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Pain au levain
17sa
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain viking au sésame
3 godz. 10 min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5sa
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Baguette à la farine d'épeautre
4sa 20 dk
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Miche de petit épeautre
3h 35 min
Pain noir aux graines
2 Std. 45 Min