Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g de raisins secs
- 50 g de miel
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 11267 kJ / 2664 kcal
- Protein
- 60 g
- Carbohydrates
- 549 g
- Fat
- 8 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 31 g
- Sodium
- 3269 mg
Alternative recipes
Pain aux céréales, abricots et figues
2 Std. 15 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20 min.
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20 min.
Pain en cocotte à la châtaigne
4h 30min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Baguette à la farine d'épeautre
4 godz. 20 min
Petits pains au lait
1 Std. 45 Min
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min
Pain énergie aux graines
7h 25 min.