Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de farine de châtaigne
- 400 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de miel liquide
- 2 c. à café bombées de sel
- 160 g de figues sèches
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1314 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 65.4 g
- Fat
- 1.4 g
Alternative recipes
Pain aux graines
5h
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4 Std.
Pain aux fruits secs
3 Std. 45 Min
Pain aux noix
3 Std. 15 Min
Pain à la châtaigne
2h 55 min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain aux pistaches
3 Std. 15 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain aux châtaignes
3 Std. 45 Min
Pain complet au muesli
4 Std. 5 Min