Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine multi-céréales, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 15 g de graines de pavot
- 60 g de graines variées (tournesol, lin et sésame par exemple)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1642 kJ / 389 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Carbohydrates
- 51.8 g
- Fat
- 13.2 g
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain complet
5h
Pain aux noix
3ωρ. 15 λεπτ.
Pain aux céréales
3sa 30 dk
Pain à la farine d'épeautre
3sa
Pain complet rapide
1h 20 min.
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Baguette tradi'graines
3sa 30 dk
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pain complet au muesli
4 Std. 5 Min