Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à café bombée de sel
- 300 g de farine de seigle
- 210 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1150 kJ / 270 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 1 g
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux graines
5 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pain de campagne
4h
Pain complet
5 Std.
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Pain à la châtaigne
2小时 55 分钟
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain complet rapide
1 godz. 20 min
Pain complet ultra-moelleux
2 Std. 15 Min
Pain aux pistaches
3h 15 min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h