Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'huile d'olive
- 2 branches de romarin frais, ciselées
-
2
branches de thym frais, effeuillées
or 2 branches de thym citron, effeuillées - 150 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 936 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 30.2 g
- Fat
- 9 g
Alternative recipes
Focaccia aux olives
2 Std.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Ficelle apéro oignon-olive
3小时
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Focaccias aux herbes
3h 45min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Focaccia aux olives
3小时
Focaccia au thym
3小时