Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à bombe
- 8 jaunes ďœufs
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g de jus de citron vert
La meringue
- 8 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
Le coulis à la coriandre
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 10 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 971 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 38.1 g
- Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Boudins blancs à la truffe, sauce crémeuse aux marrons et champignons
1h 50 min
Crème d'huître
35 Min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25min
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Chutney d'ananas
35 Min
Sabayon anisé
15min
Sauce au piment doux
10 dk
Mousse d'abricot aux amandes
Geen beoordelingen
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 Std.
Cheesecake vanille-fraise sans cuisson
4 godz. 45 min