Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à bombe
- 8 jaunes ďœufs
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g de jus de citron vert
La meringue
- 8 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
Le coulis à la coriandre
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 10 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 971 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 38.1 g
- Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Concombre tzatziki
5 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 godz. 15 min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Pannacotta au melon
2 godz. 15 min
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
3 Std. 30 Min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Mousse légère fraise-groseille
2 godz. 15 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Sorbet tomate-basilic
12 Std.
Glace à l'estragon
12 Std.
Sorbet citron vert
12 Std.