Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de sucre de canne
- 150 g de glaçons
- 350 g de papaye, dont 250 g de pulpe en morceaux et 100 g de pulpe en cubes pour en faire des brochettes
- 100 g de tonic
- 250 g d'eau froide
- 50 g de gin
- Nutrition
- per 1 verre
- Calories
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 Std.
Turbot sauce salsa
No ratings
Mille-feuille chocolat-caramel
No ratings
Smoothie bowl rose à la betterave
No ratings
Smoothie bowl à la grenade et aux graines de chia
20 Min
Salade de scampis et de mangue (sans gluten)
No ratings
Tortillas Tex-Mex aux porc et haricots noirs
1 Std. 20 Min
Flatbread à la banane et au seigle pour le petit-déjeuner
1sa 35 dk
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Délice citronné
50 Min
Confiture d’ananas et de gingembre
40 Min
Rouleaux de lasagnes
1 Std.