Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 fruits de la Passion
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 654 kJ / 156 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 25.7 g
- Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 4.5 g
In Collections
Alternative recipes
Entremets coco-passion-papaye
24h
Mousse framboise-noix de coco
2 godz. 15 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Bavarois à la mangue
7h
Soupe de framboise aux litchis
1h 15 min
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30 min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 Std. 30 Min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30 min
Blanc-manger coco-ananas
4sa 15 dk
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Mousse meringuée au pamplemousse
12h