Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de tomates, type Green Zebra (vertes) et coupées en quatre
- 250 g d'ananas frais, type Victoria et coupé en morceaux
- 2 c. à soupe de vinaigre de riz
- ¼ c. à café de piment rouge, type oiseau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 324 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 16.3 g
- Fat
- 0.5 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Gaspacho concombre et pomme
10 dk
Soupe froide de concombre au basilic
10 dk
Gaspacho de concombre aux fraises
45 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 dk
Gaspacho de tomate à la framboise
15 dk
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 dk
Gaspacho mangue-avocat
10 dk
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 dk
Gaspacho sucré-salé
5 dk
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 dk
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min