Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 15.5 g
- Fat
- 17.2 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté de champignons
20 Min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13h
Crème de chou-fleur
40 Min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1h 10 min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Mousseline de céleri-rave
45 Min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 min
Purée de céleri
25 Min