Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 15.5 g
- Fat
- 17.2 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Vichyssoise au haddock
45 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 dk
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min