Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g de poireaux, coupés en tronçons
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 15 g de fécule de maïs
- 100 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de pain rassis
- 4 tranches de cheddar
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1367 kJ / 325.2 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Carbohydrates
- 33.5 g
- Fat
- 14.8 g
- Fibre
- 6.8 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe à l'oignon
1sa 10 dk
Crème de pois chiches au lard
30min
Soupe de laitue
35min
Soupe mexicaine du placard
25min
Soupe au chou
45min
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Potage de carottes aux fanes
40min
Velouté d'endive
35min
Potage au poireau
30min
Potage Saint-Germain
45min