Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de comté, coupé en morceaux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1451 kJ / 347 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2h
Polenta au gorgonzola
25 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
Caponata sicilienne
55 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Polenta aux olives
45 min
Panisses
30min