Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 250 g de lait (25 cl)
- 30 g de beurre fondu
- du sel
- du poivre moulu
- 1 œuf entier
- 50 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
Le jour même
- 80 g de jambon cuit, en dés
- 60 g d'emmental, en dés de 2 cm de côté
- beurre fondu, pour les moules
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 145.3 kJ / 34.7 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 1.9 g
- Fat
- 2.2 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 39.3 mg
Alternative recipes
Minicannelés au chorizo
12h
Gougères au comté
45 Min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Crumble au foie gras
1h 10min
Biscuits au comté
1 Std.
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Cannelés au thon
40 Min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 Min