![Cannelés au jambon Cannelés au jambon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f39a50bd-2ca2-447d-8826-f3a1f2fb6f24/Derivates/d8fae3fe-1316-4c72-bc39-406ba14e4b6f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 260 g de lait (25 cl)
- 30 g de beurre fondu
- du sel
- du poivre moulu
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de farine de blé
Le jour même
- 80 g de jambon cuit, en dés
- 60 g d'emmental, en dés de 2 cm de côté
- beurre fondu, pour les moules
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 144 kJ / 34.4 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 2.2 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 38.9 mg
Alternative recipes
Minichoux au chèvre et au basilic
55 Min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 Min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 Min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 Min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Minicakes chorizo-feta
35min
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Minicannelés au chorizo
12sa
Cannelés au thon
40 Min
Gougères au comté
45min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 Min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min