Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 250 g de lait (25 cl)
- 30 g de beurre fondu
- du sel
- du poivre moulu
- 1 œuf entier
- 50 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
Le jour même
- 80 g de jambon cuit, en dés
- 60 g d'emmental, en dés de 2 cm de côté
- beurre fondu, pour les moules
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 145.3 kJ / 34.7 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 1.9 g
- Fat
- 2.2 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 39.3 mg
Alternative recipes
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 Min
Cannelés au thon
40 Min
Gougères au comté
45 Min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 Min
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Madeleines jambon-comté
1h 35min
Biscuits au comté
1hod.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 Min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 Min