Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de beurre, coupé en dés
- 100 g de lait
- 50 g d'eau
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de reblochon sans la peau, coupé en petits dés (½ reblochon)
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, haché
- 100 g de jambon fumé, coupé en fines lanières
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1306 kJ / 314 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1h 15min
Cannelés au jambon
13h
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 min
Gougères au comté
45min
Madeleines jambon-comté
1sa 35 dk
Rillettes aux deux saumons
1h
Flammekueche
1 godz. 50 min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Gougères
45min