Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de comté
- 3 œufs
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 250 g de lait
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo, doux ou fort, pelé et coupé en rondelles
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1887.3 kJ / 451.5 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Carbohydrates
- 32.8 g
- Fat
- 25.5 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Minicannelés au chorizo
12h
Tartinade de chorizo
5 min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min
Rillettes de thon à la tomate
10 min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Rillettes allégées de poulet au curry
1h 5min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5min
Cake chorizo-emmental sans œuf
1 Std.
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Cake au thon
50min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 Min