Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de comté
- 3 œufs
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 250 g de lait
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo, doux ou fort, pelé et coupé en rondelles
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1887.3 kJ / 451.5 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Carbohydrates
- 32.8 g
- Fat
- 25.5 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Gougères
45 Min
Cake au thon
50 Min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Petits cakes courgette-chorizo
1h 5min
Cake chorizo-emmental sans œuf
1 Std.
Muffins tomate et mozzarella
30 Min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 Min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 Min
Cake chèvre et noix
50 Min