Cassolette de fruits de mer au chèvre
TM31 TM5 TM6

Cassolette de fruits de mer au chèvre

4.4 (64 ratings)

Ingredients

  • 60 g d'échalotes
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 100 g de vin blanc sec
  • 100 g d'eau
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
  • 3 c. à soupe de chapelure

Nutrition
per 1 portion
Calories
769 kJ / 184 kcal
Protein
12.7 g
Carbohydrates
9.3 g
Fat
10.3 g
Fibre
0.5 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes