Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1885 kJ / 452 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 23.5 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 463 mg
In Collections
Alternative recipes
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Raie aux câpres
45 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Moules à l'escabèche
24h
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Calamars vapeur à la catalane
35 min
Marmite aux palourdes
1 godz. 50 min
Mouclade
1h
Piquillos à la morue
1h 30min