Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1885 kJ / 452 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 23.5 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 463 mg
In Collections
Alternative recipes
Marmite aux palourdes
1h 50min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Brandade de morue et persillade
50 Min
Langoustines sauce au whisky
1ωρ. 10 λεπτ.
Cotriade
1 Std.
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1ωρ. 15 λεπτ.
Mouclade
1 Std.
Moules à la sauce chorizo
1 Std.
Raie aux câpres
45 Min