Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1885 kJ / 452 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 23.5 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 463 mg
In Collections
Alternative recipes
Moules à la sauce chorizo
1h
Moules à l'espagnole
50 min
Moules à la bretonne
55 min
Croustillants d'araignée
2h
Pressé de raie
14h
Mouclade
1h
Moules à l'escabèche
24h
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Moules au curry
40 min
Rognons de veau sauce madère
20 Min