Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1885 kJ / 452 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 23.5 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 463 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce gribiche
15 min
Iles flottantes
1 godz.
Foie gras de canard
72 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Moules à l'espagnole
50 min
Mouclade
1 godz.
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Moules farcies au beurre d'ail
35 λεπτ.
Moules à la crème et au vin blanc
45 min
Moules au curry
40 min
Bourride
1 godz.
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min