Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
- 1 gousse d'ail
- 200 g de vin blanc sec
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4533 kJ / 1083 kcal
- Protein
- 53.5 g
- Carbohydrates
- 91.3 g
- Fat
- 50.8 g
- Fibre
- 5.5 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Tartare de bœuf
10 min
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Sablés au parmesan
1 Std.
Croziflette
1h 25min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Fondue savoyarde
25 min
Aligot
40 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min