Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de courgette
- 1 gousse d'ail
- 450 g de saint-nectaire, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 60 g de vin blanc
- 1 œuf
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 120 g de farine de blé
- 100 g de lait
- 30 g de chapelure
- 500 g d'huile de friture
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 724 kJ / 174 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 6.4 g
- Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Tartelette au saint-nectaire
1 Std. 30 Min
Eclairs mimosa au jambon sec
1 Std. 15 Min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Ravioles au poulet et au basilic
1 Std.
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Aligot
40min
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Roulé au fromage et au jambon
40min