Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de courgette
- 1 gousse d'ail
- 450 g de saint-nectaire, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 60 g de vin blanc
- 1 œuf
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 120 g de farine de blé
- 100 g de lait
- 30 g de chapelure
- 500 g d'huile de friture
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 724 kJ / 174 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 6.4 g
- Fat
- 13.1 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Blinis pomme de terre
45 Min
Croquetas de jambon de Bayonne
3 Std.
Aligot
40 Min
Feuilletés au beaufort
1 Std.
Bricks aux légumes et à la tome
1 Std.
Eclairs au foie gras
3 Std. 15 Min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Eclairs mimosa au jambon sec
1 Std. 15 Min
Cheesecake tomate-chèvre
4 Std. 30 Min
Petits croustillants chèvre-olive
20 Min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1 Std. 40 Min