Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2197 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Punch de Noël
2 godz. 15 min
Fondue suisse moitié-moitié
30 dk
Croziflette
1 godz. 25 min
Irish coffee
10 dk
Sauce au roquefort
20 min
Welsh rarebit
30 dk
Aligot
40 min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20 min
Fondue savoyarde
15 dk
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h
Cassoulet express au chorizo
55 min