Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'emmental, coupé en morceaux
- 500 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 200 g de pain rassis, coupé en bouchées
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2276 kJ / 543 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Carbohydrates
- 49.8 g
- Fat
- 27.8 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
Tourin à l'ail
25min
Flan express au roquefort
30 min
Soupe au lait
20 min
Crème de courgette au bleu
25min
Soupe à l'ail
40 Min
Soupe à l'oignon
50 Min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1hod.
Gratin de comté façon pudding
45 min
Sauce gribiche
15 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Potage Saint-Germain
45 min